Весілля в стилі Гри Престолів

Середньовічний світ в стилі фентезі — відмінна можливість для втілення найсміливіших творчих задумів в рамках весільного заходу. В якості основи унікального весільного торжества можна використовувати серіал «Гра престолів», з якого можна почерпнути безліч цікавих ідей, що стосуються весільних вбрань, декору і аксесуарів.

e53c7513c97fc26c8c46dc26bf6f6194

Щоб створити на весіллі необхідну атмосферу розкоші звідтінком рустики зовсім необов’язково мати ґрунтовнийвеликий  бюджет. Весілля в стилі «Гри престолів» можна організувати з мінімальними витратами.

fun-game-of-thrones-wedding-06

 

Весілля за мотивами серіалу «Гра престолів» можна організувати на природі. Це сприятливо позначиться на бюджеті, оскільки немає необхідності в оренді приміщення, а основні витрати припадуть на декор урочистості та виготовлення аксесуарів.

Весілля в лісі
Звичайно, якщо ви володієте достатньою кількістю коштів і хочете провести масштабний захід, ви можете орендувати середньовічний замок.

game-of-thrones-wedding gameofthrones-styled-29 game-of-thrones-wedding7_studio-laguna gameofthrones-styled-10 ec9ead161904109645397934da5346ea

 

Весільну сукня для нареченої можна підібрати, спираючись на стиль головних героїнь серіалу. Бажано, щоб плаття було достатньо простого фасону. Підкреслять і прикрасять такі шати  тематичні аксесуари, наприклад, великий кулон на шиї, квітковий браслет на руці, весільний букет в пастельних або пурпурних тонах.

В якості прикраси для зачіски вибирайте діадему або стилізовану корону. Сама зачіска може виглядати у вигляді завитихо локонів або складних кіс.

gameofthrones-styled-20 gameofthrones-styled-27 game-of-thrones-cake_casey-fatchett game-of-thrones-wedding-invitation2

Наречений може вибрати для себе вбрання з аксесуарами в стилі рустик. Дуже гарно виглядатиме костюм-трійка в сіро-коричневій гамі. Жилетка з шкіряними вставками, брошка сігіл і квіткова бутоньєрка — ідеальні деталі стилізованого образу нареченого.

 

У декорі весілля в стилі «Гра престолів» слід використовувати різьблені з меблі з масиву і високі дерев’яні стільці. Посуд для банкетних столів повинна поєднувати в собі одночасно розкіш і грубість. Підійдуть столові прилади з нальотом старовини, келихи з золотими обідками або старовинні кубки, а також вантажні тарілки і підноси.

У декорі весілля використовуйте тканинні драпіровки, композиції з хутра, моху і грубої мішковини. Такі рустикальні деталі ідеально впишуться в атмосферу урочистості за мотивами дикого Середньовіччя. Романтичності весільному декору додадуть пишні квіткові композиції в масивних вазах і кубках.

Для оформлення банкетних столів можна використовувати таблички з ключовими фразами з серіалу, розкішні масивні канделябри або свічники у вигляді рогів, а також предмети з кованими елементами.

 

Створення тематичного весільного торта — це завжди велике мистецтво. Торт у стилі серіалу «Гра престолів» — це багатоярусне частування з унікальними деталями: мечами, шпагами, картами і гербами. Такий торт вразить своїм виконанням навіть найдосвідченіших і прискіпливих гостей.
Весілля за мотивами серіалу «Гра престолів» — приголомшливий і розкішний свято, наповнене благородством і пишністю Середньовіччя!