Ідеї прикрашення весільного авто

Якою може бути машина що повезе молодят до шлюбу?

весільні авто (1) весільні авто (14) весільні авто (15) весільні авто (16) весільні авто (18) весільні авто (43) весільні авто (44) весільні авто (102) весільні авто (106) весільні авто (162)

 

Весільне авто — це як карета, на якій молодята відправляються в довгу і щасливу подорож під назвою «сімейне життя». Тому традиційно весільний кортеж прикрашають ніжними квітами, різнобарвними стрічками і навіть повітряними кулями. Погодьтеся, бачачи проїжджаючу повз низку прикрашених машин, ми відразу розуміємо, що у когось весілля і чим красивіше і багатшими прикраси на машинах, тим шикарніше сприймається це свято.

Прикрашення  весільних машин — це ціле мистецтво, тому що різноманітність варіантів декору і матеріалів може завести в безвихідь непідготовленої клієнта. Прикрашати можна будь-яку частину автомобіля — дах, капот, радіаторну решітку, заднє скло або навіть все разом. Прикрашаючи дах, можна обмежитися тільки золотими кільцями або створити квіткову композицію, а можна замовити ексклюзивні фігурки лебедів, янголят або голубків.

Особливу увагу слід звертати на прикрашення капоту весільного авто, так як ця частина машини в першу чергу впадає в очі. Тут також можливі варіанти — традиційні стрічки, стрічки з легкого фатіну, прикрашені квітами, композиції у вигляді сердець, квіткові букети, які кріпляться на присосках. Радіаторні решітки традиційно прикрашається квітковими композиціями, бантами, кільцями або серцями. Додатково можна прикрашати передні дзеркала і дверні ручки автомобіля.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *